Resultatet var fantastisk

I forbindelse med et længerevarende behandlingsforløb hos fysioterapeut (som desværre ikke hjalp mig ret meget), følte jeg at jeg trængte til at få løsnet mine muskler i skuldre og nakke op. Derfor besøgte jeg jer. Resultatet var fantastisk, da jeg allerede efter første besøg hos jer, pludselig kunne løfte min højre arm over skulderhøjde uden ret mange smerter – noget jeg ikke havde kunnet gøre i mere end et år. Jeg vågnede heller lige så ofte med smerter og sovende fingre i min højre hånd, og til stor glæde for min kæreste kunne jeg igen både støvsuge og vaske gulve igen.

Alle disse ting havde jeg længe kun kunnet gøre i meget begrænset omfang og altid med store smerter. Men søde og meget dygtige Nang hjalp mig så jeg igen kunne begynde at gøre disse ting, og det tog hende kun 1 time. Fysioterapeuten havde forsøgt i næsten et år uden at kunne hjælpe mig.

I dag har jeg besøgt jer mange gange. Så tak for hjælpen til Care Wellness, og specielt tak for hjælpen til søde dygtige Nang for at gøre det muligt for mig at leve et mindre begrænset og mindre smertefyldt liv igen.

Berit