Massageformer

Urteboldmassage

Urteboldmassage
Denne massage med urtebolde lindrer stress, smerte og inflammation.

Til massagen anvendes komprimerede urtebolde som består af Ginseng, tamarine, citrongræs (lemongrass), kaffir lime, shakakai og mangosten i en musselin bold. Musselin anvendes bl.a. til bløde kjoler og bluser.

Bolden bliver opvarmet før massagen, og anvendes til let at gnide musklerne. Varmen åbner hudens porer og saften fra urterne trænger let ind hvor den renser og vitaliserer vævet, samtidig med at muskulaturen løsnes op.

Massagen med urtebolde kombineres med dyb oliemassage, hvorved den særdeles effektivt åbner gamle spændinger i muskelvævet. Urternes helbredende essens renser og lindrer også inflammatoriske symptomer.

Thailandsk massage med urtebolde kan dateres 2500 tilbage, hvor Dr. Jivaka antages at være grundlæggeren.

Se video om hvordan urtebolde bruges nænsomt på hele kroppen.

Nakke- skulder- og rygmassage

Nakke, skulder, og rygmassage
Musklerne omkring skulderen kan blive ømme og anspændte, og kan ende med at udvikle myoser. Årsagen skyldes ofte forkerte arbejdsstillinger samt stillesiddende arbejde.

Denne massage fokuserer udelukkende på spændinger, træthed eller ømhed i skulder, nakke og den øvre ryg.

Nakke, skulder og rygmassagen er lindrende og afspændende for musklerne i området, og afhjælper desuden muskelinfiltrationer. Dit blodomløbet forøges, og du får fornyet energi når affaldsstofferne i din krop fjernes.

Resultatet er en fantastisk følelse af velvære.

Aromamassage

Aromamassage
Hvis du føler dig lidt flad, er aromamassage det rigtige for dig.

Aromamassage er en meget blid og afslappende massageform, hvor du bliver masseret med varme olier.

Vi anvender udelukkende olier fra Thailand, som vi selv importerer. Olien indeholder urter, oliven og frugter, der trænger ind i huden. Din hud føles fornyet og smidig efter massagen, uden at forårsage irritation og rødmen.

Aromaer påvirker psyken positivt, når der slippes energier løs, hvilket gør hele oplevelsen omkring aromamassage til en fantastisk oplevelse. Aromaerne, som anvendes til massagen trænger ind i kroppen, og giver dig et velbefindende både indvendigt og udvendigt.

Du vælger selv mellem lavendel, citrongræs (lemongrass), mango, appelsin m.v. De forskellige aromaer, som vi anvender udvælges nøje sammen med dig, således at de passer lige netop til den effekt, som du ønsker at aromamassagen skal have.

Thai massage

thaimassage

Her kombineres langsom og rytmisk massage. Massøren bruger hænder, knæ, ben og fødder til at give dig en serie yoga-lignende strækøvelser, der indbefatter dyb muskel kompression, og bevægelser af led.

Thaimassagen giver dig større fleksibilitet og bedre bevægelser, hvilket øger dit velbefindende. Endvidere stimulerer massagen cirkulationen, samtidig med at der løsnes op for blokeringer, hvilket booster din energi.

Alle typer massage bruges til at lindre stress, og beskytte mod stress-relaterede helbredsproblemer. Specielt thaimassage siges at afhjælpe, eller lindre, mange forskellige helbredsrelaterede problemer, herunder ondt i ryggen, spændingshovedpine, muskelsmerter, ubalancer og blokager.

Under massagen, som normalt foregår påklædt, lægges der pres på spændt muskelfiber, så det kan godt gøre lidt ondt. Vi anbefaler derfor, at man gør massøren opmærksom på, hvis noget føles ubehageligt.

Vores certificerede massører har gennemgået de nødvendige kurser, og vil være istand til at justere trykket af massagen og bevægelserne, i henhold dine ønsker.

Fodmassage

Fodmassage

At få en fodmassage er en dejlig måde at koble af fra hverdagens stress, da det giver en dyb tilstand af afslapning. Fodmassage sætter gang i blodcirkulationen, og stimulerer lymfen til en naturlig detox for hele kroppen.

Fodmassage anvendes til at lindre smerte, reducere stress, fjerne blokader og booste energien. Et vigtigt punkt som findes på begge fødder er solar plexus refleksen. Solar plexus er et lille sted hvor alt din stress oplagres. Når solar plexus punktet masseres forløses stress og kroppen føles fornyet.

Behandlingen starter med et fodbad, hvorefter fødder og underben masseres med en speciel teknik. Herefter trykker vores certificerede massører på forskellige reflekspunkter for at påvirke andre dele af kroppen, og fødder og ben masseres. Efter endt massage mærkes en dejlig lethed i kroppen og specielt i fødderne – man føler sig som et nyt og bedre menneske.

Fodmassage er specielt godt for blodomløbet, og for stimuleringen af kroppens indre organer.

Sportsmassage

Sportsmassage
Sportsmassage er egnet til de personer, der er deltager i sportsaktiviteter på både amatør og professionel plan.

Sportsmassage er en blid form for massage, hvor der bruges lange strøg, æltning, dybe cirkulære bevægelser, vibrationer og tryk.

Vores certificerede massører bruger hænder og fingre, men i visse tilfælde også underarme og albuer.

Massagen hjælper til med at forebygge eller behandle skader.

Oliemassage

Oliemassage

Oliemassage er blid og afslappende, og massagen er et godt alternativ til den lidt hårde thai massage.

Vores certificerede massører påfører olie, og hele din krop bliver masseret.

Dine muskler masseres med hænder, arme og albuer af vores certificerede massører , samtidig med at du får løsnet op for alle musklerne. Specielt hvis du har ømme muskler, er denne massage optimal, da vi masserer ned i de dybeste muskellag.

Oliemassage mindsker træthed, og forøger samtidig dit energiniveau, uanset om du har muskelsmerter i ryg, skuldre, nakke, ben eller arme.

Vi anvender olier uden parfume eller dufte.

Vi anbefaler, at du fortæller os, hvis der er specielle forhold som vi skal tage hensyn til inden massagen starter, samt hvis noget føles ubehageligt under massagen. Vores certificerede massører har gennemgået de nødvendige kurser, og vil være istand til at justere trykket af massagen og bevægelserne, i henhold dine ønsker.

 

BOOK NU