Vælg den massage du har lyst til

Urteboldmassage

Urteboldmassage
Denne massage med urtebolde lindrer stress, smerte og inflammation. Til massagen anvendes komprimerede urtebolde som består af Ginseng, tamarine, citrongræs (lemongrass), kaffir lime, shakakai og mangosten i en musselin bold. Musselin anvendes bl.a. til bløde kjoler og bluser.
Bolden bliver opvarmet før massagen, og anvendes til let at gnide musklerne. Varmen åbner hudens porer og saften fra urterne trænger let ind og renser vævet. Massagen med urtebolde kombineres med dyb oliemassage, hvorved den særdeles effektivt åbner gamle spændinger i muskelvævet. Thailandsk massage med urtebolde kan dateres 2500 tilbage, hvor Dr. Jivaka antages at være grundlæggeren.

Nakke- skulder- og rygmassage

Nakke, skulder, og rygmassage
Musklerne omkring skulderen kan blive ømme og anspændte og kan ende med at udvikle myoser. Årsagen skyldes ofte forkerte arbejdsstillinger samt stillesiddende arbejde.
Denne dybdegående massage fokuserer på at afhjælpe muskelinfiltrationer, herunder spændinger, træthed og ømhed i skulder og nakkeområdet. Fokus ligger på den øvre ryg og nakke. Massagen er lindrende og afspændende for musklerne i området. Dit blodomløbet forøges og du får fornyet energi når affaldsstoffer i kroppen fjernes.

Aromamassage

Aromamassage
Hvis du føler dig lidt flad, er aromamassage det rigtige for dig. Aromamassage er en behagelig massageform, hvor du bliver masseret med varme æteriske olier fra både blomster samt urter. Aromaer påvirker psyken positivt når der slippes energier løs, hvilket gør hele oplevelsen omkring aromamassage til en fantastisk oplevelse. De forskellige aromaer, som anvendes til massagen trænger ind i kroppen, og gør godt både udvendigt og indvendigt.
De aromaer, som vi anvender udvælges nøje sammen med dig, således at de passer lige netop til den effekt, som du ønsker at aromamassagen skal have.

Thai massage

thaimassage
Massøren bruger hænder, knæ, ben og fødder til at give en serie yoga-lignende øvelser, der indbefatter dyb muskel kompression, og bevægelser af led.
Thaimassage siges at afhjælpe eller lindre mange forskellige helbredsrelaterede problemer, herunder ondt i ryggen, spændingshovedpine, muskelsmerter, ubalancer og blokager. Herudover stimuleres cirkulationen så energien flyder frit, fleksibiliteten øges, og nervesystemet beroliges.

Fodmassage

Fodmassage
Fodmassage giver en dyb tilstand af afslapning. Et vigtigt punkt som findes på begge fødder er solar plexus refleksen. Solar plexus er et lille sted hvor alt din stress oplagres. Når solar plexus punktet masseres forløses stress og kroppen føles fornyet. Fodmassage anvendes til at lindre smerte, reducere stress, fjerne blokader og booste energien. Fodmassage er specielt godt for blodomløbet og for stimuleringen af kroppens indre organer.
Behandlingen starter med et fodbad. Herefter trykker vores certificerede massører på forskellige reflekspunkter for at påvirke andre dele af kroppen, og fødder og ben masseres. Efter endt massage mærkes en dejlig lethed i kroppen og specielt i fødderne.

Sportsmassage

Sportsmassage
Sportsmassage er egnet til de personer, der er deltager i sportsaktiviteter. Massagen hjælper til med at forebygge, eller behandle skader. Vores certificerede massører bruger hænder og fingre, men i visse tilfælde også underarme og albuer.
Sportsmassage er en blid form for massage, hvor der bruges lange strøg, æltning, dybe cirkulære bevægelser, vibrationer og tryk.

Oliemassage

Oliemassage
Har du meget ømme muskler, er denne massage optimal. Vi masserer helt ned i de dybeste muskellag. Vores certificerede massører påfører olie, og masserer med brug af hænder, arme og albuer. Hele kroppen bliver masseret og dine muskler løsnes op. Oliemassage mindsker træthed, og forøger samtidig dit energiniveau, uanset om du har muskelsmerter i ryg, skuldre, nakke, ben eller arme. Vi anvender æteriske olier uden parfume eller dufte.

Vi anbefaler, at du fortæller os, hvis der er specielle forhold som vi skal tage hensyn til inden massagen starter, samt hvis noget føles ubehageligt under massagen. Vores certificerede massører har gennemgået de nødvendige kurser, og vil være istand til at justere trykket af massagen og bevægelserne, i henhold dine ønsker.

 

BOOK NU