Om Care Wellness

Hos Care Wellness Massage Vejle får du massage i flotte og trygge omgivelser i indkøbscentret Bryggen. Du er i professionelle hænder, da vores massører er certificerede og har minimum 3 års erfaring, og flere har over 10 års erfaring.


De fleste booker en tid hos os på forhånd, men “walk-in” er også meget velkommen, hvis du pludselig får lyst til en massage under din shoppingtur, eller efter en lang arbejdsdag.

Der kan være ventetid, hvis du ikke har booket, men vi serverer naturligvis en kop af vores egen økologiske urtete, mens du venter.

 

Vi anvender udelukkende olier fra Thailand som vi selv importerer. Olien indeholder oliven og frugter der trænger ind i huden, og din hud føles fornyet og smidig efter massagen, uden at forårsage irritation og rødmen.

Lavendel
Lavendelmark

Vi anvender specielt udvalgte urter til nogle typer massage. Til aromamassage vælger du selv mellem lavendel, citrongræs (lemongrass), mango og appelsin.

Citrongræsplante (Lemongrass)
Citrongræsplante (Lemongrass)

Til massage med varme urter anvendes bolde med ginseng, tamarine, citrongræs (lemongrass), kaffir lime, shakakai og mangosten.

 

BOOK NU